İşçi Avukatı Tutmak İçin 5 Neden By Lonnie Greenblatt on April 28, 2022

İşten yaralandığınızda, birincil endişeniz muhtemelen mümkün olan en kısa sürede işe geri dönmektir. Sonuçta, ödemeniz gereken faturalarınız ve tamamlamanız gereken görevler var. Kanunlar ve işçi tazminatı uygulamaları yürürlükteyken, gerçekten yasal temsile ihtiyacınız olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz.

Haklarınız ve iş kazalarından sonra hak kazanabileceğiniz potansiyel faydalar hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olması için bir işçi avukatı tutmanız için 5 nedeni bir araya getirdik.

  1. Avukatlar Yasal Gerekliliklere Uymanızı Sağlar
  2. Uygun Olduğunuz Avantajları Ortaya Çıkarırız ve Talep Ederiz
  3. İşveren Sigorta Şirketi Talepleri ve İtirazları İle İlgileniriz
  4. Götürü Uzlaşma için Müzakere Ediyoruz
  5. İşçi Komp Vs. Dava - Karar vermenize yardımcı oluyoruz

1. Avukatlar Yasal Gerekliliklere Uymanızı Sağlar

Hak talebinde bulunmanız çok uzun sürdüğü için ya da muayenehane dışı bir doktor gördüğünüz için yardımların reddedildiğini hayal edin. Bir işverenin veya işverenin sigorta şirketinin iş kazası talebinizi reddetmesi fazla zaman almaz, bu da nihayetinde hak ettiğiniz bakım ve tazminatı almanızı engeller.

Deneyimli avukatlarımız Maryland, DC, Virginia ve Pennsylvania işçi tazminat yasalarını ve sizi nasıl uyumlu tutacaklarını bilir. İhtiyacınız olan kanıtı belgelemenizi, son bildirim tarihlerini karşılamanızı ve onaylı tıbbi bakımı seçmenizi sağlayabiliriz.

2. Uygun Olduğunuz Avantajları Ortaya Çıkarın ve Talep Edin

Birçok yaralanma bir bandaj ve reçeteden fazlasını gerektirir. Güvenli bir şekilde işe geri dönmek, iyileşmek için uzun süre izin almanız, aylarca fizik tedaviye katılmanız, birden fazla ameliyata veya tekerlekli sandalye veya protez gibi cihazlara veya ileride daha fazla yaralanmayı önlemek için bir tür işyeri konaklamasına ihtiyacınız olduğu anlamına gelebilir.

Avukatlarımız talebinizi inceler ve tıbbi bakım, terapi, engellilik ödemeleri veya geçici iş konaklamaları dahil olmak üzere uygun olduğunuz tüm faydaları ortaya çıkarır.

3. İşveren Sigorta Şirketi İddiaları ve İtirazları ile Anlaşma

Bazen işverenin sigorta talepleri ilk günden itibaren sorunsuz gider. Kesinlikle sizin için de böyle olacağını umuyoruz. Geri itme alırsanız, reddedilirseniz veya temyiz başvurusunda bulunmanız gerekiyorsa, çalışanlarınızın avukatı bu rahatsızlıklarla ilgilenebilir, böylece önemli olana odaklanabilirsiniz - ihtiyacınız olan tüm bakımı almaya ve daha iyi olmaya.

4. Götürü Uzlaşma Pazarlığı

Ya bugün için hak kazandığınız avantajlar, daha iyi hale gelmeden önce biterse? Avantajlarınızın ihtiyaçlarınızı karşıladığından emin olmak istersiniz. Bazen bu, gönül rahatlığı için önceden toplu ödeme anlaşması yapmak anlamına gelir. Bu müzakereler karmaşık ve zaman alıcı olabilir.

Yanınızda duruşmaya hazır bir işçi tazminatı avukatı bulundurmak, sigorta şirketlerinin toplu ödeme taleplerinizi ciddi olarak düşünmesine neden olur.

5. İşçi Kompleksi Vs. Dava - Karar vermenize yardımcı oluyoruz

İşyerinde yaralandığınızda, işçinin tazminat talepleri her zaman tek seçeneğiniz değildir. Kazanın nasıl olduğuna ve ne kadar süreyle işsiz kalacağınıza bağlı olarak, sağlam bir kişisel yaralanma davanız olabilir veya Sosyal Güvenlik maluliyet ödeneği almaya hak kazanabilirsiniz.

Hukuk ekibiniz olarak, işçinizin tazminat davasını inceleyeceğiz ve mevcut tüm seçenekleri ve hangilerinin size en çok fayda sağlayacağını bildiğinizden emin olacağız. Ardından, uygun evrakları hızlı ve doğru bir şekilde hazırlamanıza ve dosyalamanıza yardımcı olacağız. Gerekmediğinde neden her şeyi kendi başına yapıyorsun?

Bir Maryland İşçi Avukatı İşe Alın

Bir işçi avukatı tutma konusunda daha fazla sorunuz varsa, sizi Greenblatt & Veliev, LLC'deki Rockville, Maryland hukuk ekibiyle iletişime geçmeye davet ediyoruz. Ücretsiz bir vaka değerlendirmesi planlamak ve iş kazasından sonra hak ettiğiniz bakım ve tazminatı almak için bugün arayın .

Gorkhmaz M. Asgarov, Esq

Rockville, Maryland merkezli bir dava hukuk firması olan Greenblatt & Veliev, LLC ile kişisel yaralanma, işçi tazminatı ve ceza ve trafik savunma davaları için bireylere hizmet veren bir Avukat ve Hukuk Müşaviridir.

Related to This

Logo Icon

Greenblatt & Veliev, LLC

Greenblatt & Veliev, LLC provides dedicated legal representation to clients in Maryland, Washington DC, Virginia. Our attorneys have more than 65 years of combined experience in personal injury cases, and use this knowledge to serve you. Our professional affiliations and memberships include:

  • Maryland State Bar Association
  • The Bar Association of D.C.
  • America’s Top 100 Personal Injury Attorneys

Contact our offices for a free consultation online, or by calling: (301) 251-8776

Contact Us Today

Rate, Review & Explore

Social Accounts Sprite