Araba Kazası Davalarının Duruşmaya Gitmemesinin Yaygın Nedenleri By Lonnie Greenblatt on April 28, 2022

Yakın zamanda bir enkazda yaralandıysanız, muhtemelen çoğu araba kazası vakasının neden mahkemeye çıkmadığını merak etmişsinizdir.

Yaralı bir yolcu veya sürücü , mahkeme salonunun içinde ve dışında kendisi için savaşabilecek bir avukata ihtiyaç duyar. Duruşmaya hazır, ancak mahkeme salonunun dışında da müvekkiller için savaşma konusunda deneyimli bir avukat istiyorsunuz. Geliriniz, fiziksel sağlığınız, duygusal esenliğiniz ve geleceğiniz buna bağlı. Greenblatt & Veliev'deki avukatlar, güçlü sigorta şirketlerine karşı oyun alanını nasıl dengeleyeceklerini biliyorlar. Maryland trafik kazası kurbanlarının adaleti ve hak ettikleri adil tazminatı almalarına yardımcı olurlar.

Çoğu araba kazası vakasının mahkemeye çıkmamasının nedenlerini bir düşünün.

  • Sigorta Şirketleri Anlaşmak İstiyor
  • Denemeler Öngörülemez
  • Denemeler Pahalıdır
  • Acil Durumda İş Yapılır
  • Denemeler Genellikle Gerekli Değildir

Sigorta Şirketleri Hızlı Anlaşmak İstiyor

Çoğu trafik kazası vakasında, olaydan sorumlu olan sanıkları sigorta şirketleri temsil etmektedir. Kararların ve iddiaların çoğu sigorta şirketi tarafından ödendiğinden, davaya güçlü bir ilgileri vardır. Bu nedenle sigorta şirketleri, uzun bir yargılama masrafından kaçınmak için davaları hızlı bir şekilde sonuçlandırmak isterler. Ancak deneyimli bir kaza avukatı, bir anlaşmanın aşağıdakileri dikkate alması gerektiğini bilir:

  • Gerçek Giderler
  • Gelecek Giderler
  • Olağanüstü Giderler

Denemeler Öngörülemez

İyi bir avukat, mahkemeye çıkmanın içerdiği riskleri ve bu riskten nasıl kaçınılacağını veya davanız için doğru olanı nasıl kabul edeceğini anlar. Tecrübeli bir kaza avukatı, gereksiz yargılama gecikmeleri olmadan hak ettiğiniz tazminatı almanız için mücadele eder.

  • Öngörülemeyen Jüriler
  • Mizaç Yargıçları
  • Beklenmeyen Tanıklar

Denemeler Pahalıdır, Kısa Olsa Bile

Deneme hazırlığı ağır bir fiyata geliyor. Trafik kazası davalarının yargılanması yıllar alabilir. Bu, belge üretimi, bilirkişi tanıkları ve ifade alma gibi harcamaların olduğu anlamına gelir. Bu maliyetler çok hızlı bir şekilde toplanır. Trafik kazası mağdurlarını temsil eden deneyimli bir avukat, sigorta şirketiyle savaşmak için gereken kaynaklara sahiptir, ancak zarara uğrayan müvekkilin mümkün olan en kısa sürede tazminatı hak ettiğini takdir eder.

Kaza Avukatları Tipik Olarak Acil Durum Üzerinde Çalışır

Kaza mağdurlarını temsil eden avukatlar genellikle beklenmedik durumlar üzerinde çalışırlar, yani sadece müşteriye ödeme yapılırsa ödeme alırlar. Bu nedenle, müşterinin hak ettiği tazminatı sağlayan duruşma öncesi bir anlaşma da dahil olmak üzere, mümkün olan en iyi sonucu elde etmenin herkesin çıkarına olduğunu anlayan deneyimli bir araba kazası avukatı tutmak önemlidir.

Mağdurlara Yargılama Olmadan Hızlı ve Adil Bir Şekilde Ödeme Yapılabilir

Her iki taraftaki avukatların mahkeme dosyalarında tartıştığı gibi, bir otomobil kazasında yaralanan bir davacı masrafları ödemeye devam etmelidir. Bu, pahalı sağlık faturalarını, yeni bir araç için kredi ödemelerini ve denemeyi beklerken yıllarca oyalanabilecek diğer maliyetleri içerebilir. İyi bir araba kazası avukatı , tüm bu masrafları ve gelecekteki masrafları karşılayacak mümkün olan en iyi anlaşma için savaşabilecek yetenekli bir müzakerecidir.

Hak ettiğinizi Olabildiğince Hızlı Bir Şekilde Alın

Otomobil kazaları , mağdurları fiziksel olduğu kadar duygusal olarak da yaralayan travmatik olaylardır. O halde birçok kurbanın sadece hayatlarına devam etmek istemesi şaşırtıcı değil. Deneyimli bir kaza avukatı, mağdura adil bir şekilde hizmet edecek ve olaydan kaynaklanan kaosu ve acıyı geride bırakmaya yardımcı olacak bir anlaşmanın müzakere edilmesine yardımcı olabilir.

Hak ettiğiniz tazminat için mücadelenizi başlatmak için Greenblatt & Veliev'deki avukatları arayın .

Gorkhmaz M. Asgarov, Esq

Rockville, Maryland merkezli bir dava hukuk firması olan Greenblatt & Veliev, LLC ile kişisel yaralanma, işçi tazminatı ve ceza ve trafik savunma davaları için bireylere hizmet veren bir Avukat ve Hukuk Müşaviridir.

İlgili Mesajlar

 

 

Related to This

Logo Icon

Greenblatt & Veliev, LLC

Greenblatt & Veliev, LLC provides dedicated legal representation to clients in Maryland, Washington DC, Virginia. Our attorneys have more than 65 years of combined experience in personal injury cases, and use this knowledge to serve you. Our professional affiliations and memberships include:

  • Maryland State Bar Association
  • The Bar Association of D.C.
  • America’s Top 100 Personal Injury Attorneys

Contact our offices for a free consultation online, or by calling: (301) 251-8776

Contact Us Today

Rate, Review & Explore

Social Accounts Sprite